CENTENARI

CENTENARI DE L'HOSPITAL DE CAMPDEVÀNOL

 

L’Hospital de Campdevànol commemorarà el seu centenari el 2020. Com tots sabeu, la seva història parteix d’una iniciativa popular dels veïns i veïnes del municipi que, amb els anys, ha acabat convertint-se en un hospital de referència per tota una Comarca.

El Patronat de la Fundació Privada de l’Hospital de Campdevànol no ha volgut deixar passar l’oportunitat de celebrar aquesta efemèride i, per aquest motiu, es portaran a terme diversos actes i activitats al llarg del 2020, però que tindran el seu tret de sortida el mes de setembre d’aquest mateix any.

Un dels objectius prioritaris d’aquesta celebració és obrir encara més l’Hospital de Campdevànol a la població i a tots els municipis de la comarca, fent valer així la seva condició d’Hospital Comarcal de referència del Ripollès. També volem convidar a tothom a participar d’aquests actes i activitats que es donaran a conèixer pròximament -i que des d’aquest apartat en podreu fer-ne seguiment- per tal de sentir-nos orgullosos del nostre hospital.

 

Bon centenari a tothom!