Noticies

L'Hospital de Campdevànol obtè el primer premi dels Best Spanish Hospitals en Processos Quirúrgics

L’Hospital de Campdevànol va ser el més ben valorat de la seva categoria, on hi participaven 16 hospitals de tot l’Estat espanyol

03/10/2022.- L’Hospital de Campdevànol ha obtingut el primer premi per Processos Quirúrgics en els Best Spanish Hospitals, que es va celebrar dijous passat a Bilbao, en la categoria d’hospitals bàsics i comarcals. Els premis s’atorguen mitjançant indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial i els centres sanitaris s’hi presenten de forma voluntària. En aquests premis, on han participat voluntàriament 140 hospitals, també s'analitzen els processos mèdics i matern infantil.

L'ABS Ribes-Campdevànol comença la campanya de vacunació de grip i Covid

Aquesta setmana es començarà amb les residències de la gent gran, els majors de 80 anys i els professionals sanitaris

28/09/2022.- L’Àrea Bàsica de Ribes-Campdevànol començarà la campanya de vacunació de la grip i de la dosi de record de la Covid aquesta mateixa setmana. L’administració conjunta de les dues vacunes -grip i COVID- ja es va fer en la campanya de l’any passat, i té un alt grau d’acceptació entre els usuaris/es.

El gegantó de Sant Celoni visita l'Hospital de Campdevànol per agraïr la tasca dels professionals durant la Covid

Es tracta de la iniciativa 'Onada d'agraïments', que suposarà visitar fins a 43 centres de tot Catalunya

21/09/2022.- L’Hospital de Campdevànol va rebre ahir la visita del gegantó Mau de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni, en el marc del projecte ‘Onada d’agraïments’. Es tracta d’una iniciativa que vol reconèixer la tasca dels professionals sanitaris de tot Catalunya i, per aquest motiu, el gegantó visita els principals hospitals de cada regió sanitària.

L'Hospital de Campdevànol finalista dels Premios BSH-Best Spanish Hospitals

El centre ha estat selecccionat en la categoria de Processos Quirúrgics, d'entre 140 hospitals de tot l'Estat

14/09/2022.- L’Hospital de Campdevànol ha estat seleccionat com un dels centres sanitaris finalistes a la 4a edició dels Premios BSH-Best Spanish Hospitals Awards, que s’entregaran el pròxim 29 de setembre a Bilbao. L’objectiu d’aquests guardons se centra a potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts de l’Estat espanyol públics i privats.

Concurs de fotografia a Instagram en motiu de la Setamana de la Salut Mental

L’objectiu és sensibilitzar a la població en general i promoure el coneixement d'aquestes patologies, així com reduir-ne els estigmes

12/09/2022.- La Fundació Hospital de Campdevànol, en el marc dels actes del Dia de la Salut Mental que es commemora el pròxim 10 d’octubre, ha organitzat un concurs de fotografia d’Instagram, que porta per títol ‘I tu, com visualitzes la salut mental?’. A partir d’aquesta pregunta, els participants podran penjar les seves fotografies amb un títol i una breu explicació, amb el hashtag #FHCSalutMental.

Professionals de l'Hospital de Campdevànol participen al Congrés Nacional d'Accessos Vasculars a Màlaga

L’objectiu va ser actualitzar i reciclar els professionals sanitaris pel que fa a la teràpia endovenosa i accessos vasculars

22/04/2022.- Professionals de l’Hospital de Campdevànol van assistir el passat mes d’abril al 10è Congrés Nacional d’Accessos Vasculars, que es va celebrar a Màlaga. L’objectiu va ser actualitzar i reciclar els professionals sanitaris pel que fa a la teràpia endovenosa i accessos vasculars, i així poder donar el tractament més adient a cada pacient, en funció de les seves necessitats o patologies.

Entrega del premi de fotografia d'Instagram de la Setmana Sense Fum

La guanyadora va ser Jessica Quintero de Campdevànol

06/07/2022.- La pasada setmana es va entregar el premi del concurs de fotografia d'Instagram que es va fer sobre la Setmana Sense Fum a l'Hospital de Campdevànol. La guanyadora ha estat Jessica Quintero, de Campdevànol, amb la fotografia ‘La natura t'ho demana, no fumis’. El premi consisteix en un sopar i una sessió d’spa a l'Hotel Resguard dels Vents de Ribes de Freser.

L'entrega del premi va anar a càrrec del gerent, Joan Grané, de la presidenta del Patronat, Dolors Costa, i del comitè de fum de l'Hospital, format per diferents professionals sanitaris.

Inauguració de les millores dels parterres de l'entrada de l'Hospital

Els treballs es van realitzar des de la Fundació MAP de forma voluntària

28/06/2022.- La secció de Jardineria i Forestal, com a mostra d'agraïment a l'Hospital de Campdevànol per l'atenció rebuda des de sempre i en especial durant la pandèmia, va arranjar i millorar els parterres de l'entrada que des de l'any 2008 s'havien anat degradant.

Els treballs es van realitzar de manera voluntària la tardor de 2021 i es va esperar fins a la primavera per inagurar-los, ja que és quan llueixen més. S'ha cobert el parterre central amb greda volcànica i s’hi plantarà un arbre aquest hivern.

El conseller de Salut visita l'Hospital de Campdevànol

Josep M. Argimon s'ha reunit amb el Patronat i direcció del centre, amb els professionals sanitaris i el comitè d'empresa

01/06/2022.- L’Hospital de Campdevànol ha rebut la visita del Molt Honorable Conseller de Salut, Josep M. Argimon, avui al matí, en el marc de les visites institucionals que realitza de forma periòdica al territori. Argimon ha estat acompanyat per la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, així com el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras.

La Fundació Hospital de Campdevànol s'adhereix a les mostres de suport als professionals que van gestionar la campanya de vacunació de la Covid

Estan sent objecte d'una investigació judicial pel retard en la vacunació de guàrdies civils i policies nacionals destinats a Catalunya

30/05/2022.- La Fundació Hospital de Campdevànol ha participat aquest matí a les concentracions de protesta pel procés judicial obert contra els professionals que van liderar i gestionar la campanya de vacunació contra la Covid, pel retard a l'hora de vacunar guàrdies civils i policies nacionals destinats a Catalunya. Es tracta de Carmen Cabezas, Adrià Comella, Sara Manjon i Xavier Rodríguez.

Pàgines