Noticies

La Fundació Hospital de Campdevànol presenta el Pla Estratègic 2022-2026

L'acte es va fer al centre cívic de Campdevànol davant de 150 persones

19/02/2024.- La Fundació Hospital de Campdevànol va presentar divendres passat el Pla Estratègic de la institució, pel període 2022-2026. L'acte, que va aplegar a unes 150 persones, la majoria professionals sanitaris, es va fer a la sala auditori del Centre Cívic de Campdevànol. També es va comptar amb la presència de l'alcalde, Oriol Lázaro, la presidenta del Patronat, Dolors Costa, la gerent del CHV, Sara Manjón, i el gerent de l'Hospital de Campdevànol, Joan Grané, entre altres.

El calendari 2024 de la Fundació Hospital de Campdevànol, amb les fotos guanyadores del Minerva Expressa't

Les tres fotografies més votades, a banda d'il·lustrar el calendari, van ser premiades

15/01/2024.- La Fundació Hospital Campdevànol ja ha estrenat calendari 2024. Com cada any, les imatges que il·lustren cada mes de l'any han estat realitzades pels professionals de la institució, a través del concurs de fotografia Minerva Expressa't, que se celebra des de fa anys. Les dotze fotos que il·lustren el calendari han estat escollides per un jurat, que les ha valorat sota pseudònim i amb una puntuació de l'1 al 12.

Durant el sopar de Nadal es va fer entrega dels premis pels tres primers classificats:

1-Octavi Bosch per "Llum a la foscor"

Jubilacions de professionals de la Fundació Hospital de Campdevànol

Recentment se'ls va fer un petit homenatge com a mostra d'agraïment per la seva tasca

31/12/2023.- La Fundació Hospital de Campdevànol va fer un petit homentge als professionals que s'han jubilat al 2022, i que han dedicat bona part de la seva vida laboral a la institució.

Es tracta de Mari Pozas, Octavio Bosch, Júlia Garcia, Marta Galí i M.Ángeles Garcia.

Des d'aquí el nostre profund agraïment i molta sort en aquesta etapa tan merescuda.

Les Jornades Intercentres de la Catalunya Central posen en valor les sinèrgies entre els centres sanitaris i universitaris del territori

Un centenar de professionals de la salut i estudiants participen a la Jornada que s’ha fet aquest divendres a la Fundació Eduard Soler de Ripoll

24/11/2023.- La sala d'actes de la Fundació Eduard Soler de Ripoll (Ripollès) ha acollit avui la tercera Jornada Intercentres Sanitaris i Universitaris de la Catalunya Central, organitzada per la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i l’Hospital de Campdevànol, on l'objectiu ha estat l'intercanvi de coneixements i experi

La Fundació Hospital de Campdevànol s’adhereix a la campanya "Sense simptomatologia del tracte urinari, no maltractis"

Les resistències antibiòtiques són un problema emergent de salut pública que tenen un elevat impacte sobre la salut humana, animal i ambiental

21/11/2023.- La Fundació Hospital de Campdevànol s’ha adherit a la campanya "Sense simptomatologia del tracte urinari, no maltractis", que és el lema escollit aquest any pel grup PROA i Infeccions Nosocomials de la Societat Catalana de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica (SCMIMC), per celebrar el dia europeu de l'ús prudent dels antimicrobians, que es va celebrar el 18 de novembre.

Un projecte de salut comunitària de la primària de Ribes-Campdevànol serà subvencionat pel Departament de Salut

Es tracta d’AMICOPE: sessions grupals setmanals de persones de més de 70 anys dirigides a millorar aspectes com l’alimentació o l’activitat física

09/11/2023.- El Departament de Salut destinarà un total de 518.000 euros per impulsar projectes de salut comunitària als equips de l’atenció primària i comunitària de tot Catalunya, d’acord amb el Pla de salut de Catalunya 2021–2025. Aquesta injecció de diners es distribuiran entre els 193 projectes de diferents, entre els quals hi ha el que ha presentat l’atenció primària Ribes-Campdevànol.

L'Hospital de Campdevànol i la UVic organitzen la tercera Jornada d'Intercentres sanitaris i universitaris de la Catalunya Central

La Jornada es farà a la Fundació Eduard Soler, a Ripoll, el pròxim 24 de novembre

06/11/2023.- La sala d'actes de la Fundació Eduard Soler de Ripoll (Ripollès) acollirà el pròxim 24 de novembre la tercera Jornada Intercentres Sanitaris i Universitaris de la Catalunya Central, organitzada per l'Hospital de Campdevànol i la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, on l'objectiu és l'intercanvi de coneixements i experiències, a l'entorn assistencial, sanitari i d'investigació, posant en relleu la importància de la docència. Aquesta és la tercera edició de les jornades, després de les dues anteriors a Berga i a Olot.

El conseller de Salut, Manel Balcells, visita l'Hospital de Campdevànol i es reuneix amb la direcció i els treballadors

Entre altres coses va assegurar que el centre hospitalari ja forma part de l'Aliança de la C-17

21/10/2023.- El conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, va visitar divendres l’Hospital de Campdevànol on, entre altres coses, es va reunir amb els membres del Patronat de la Fundació i l’òrgan directiu, i també amb els treballadors i treballadores de l’hospital i primària. Un dels aspectes a ressaltar és la confirmació del conseller que l’Hospital de Campdevànol ja forma part de l’Aliança de la C17, juntament amb els de Vic, Granollers, Sant Celoni i Mollet i el Clínic de Barcelona, tal com s’havia reivindicat reiteradament des del territori.

L'Hospital de Campdevànol estrena un sistema de grues per ajudar als pacients a fer rehabilitació

Bona part del cost ha estat finançat pel programa d'Acció Social de La Fundació La Caixa

19/10/2023.- L’Hospital de Campdevànol ha signat un conveni amb la Fundació La Caixa, pel qual el centre sanitari ha adquirit un sistema de grues instal·lades al sostre, per facilitar la mobilitat dels pacients que tenen dificultats de mobilitat a l’hora de fer rehabilitació. El cost total d’aquest equipament, que ja està en funcionament, és de 8.200 euros, dels quals la Fundació La Caixa n’ha finançat un total de 5.000 euros, a través del programa Acció Social.

L'Hospital de Campevànol rep el primer premi en Urgències Hospitalàries dels guardonsBSH

Hi participaven més de 140 centres sanitaris públics i privats de forma voluntària

06/10/2023.- L'Hospital de Campdevànol ha obtingut el primer premi en l'àrea Urgències Hospitalàries de la categoria d'hospitals bàsics i comarcals en els Best Spanish Hospitals, que s'ha celebrat ahir dijous a Barcelona. Els premis s'atorguen mitjançant indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial i els centres sanitaris s'hi presenten de forma voluntària. En aquests premis, on han participat més de 140 hospitals, també s'analitzen l'àrea mèdica i quirúrgica i la maternoinfantil.

Pàgines