Noticies

Entrega dels premis de fotografia Minerva Expressa't

El certamen, on hi participen professionals sanitaris de la Fundació Hospital de Campdevànol, arriba a la desena edició

30/01/2023.- La Fundació Hospital de Campdevànol ha entregat els premis del concurs de fotografia Minerva Expressa’t, que aquest any ha arribat a la 10ª edició. Es tracta d’un certamen on hi participen els professionals sanitaris de la Fundació, i les imatges que s’hi presenten són les que il·lustren cada mes del calendari 2023.

La Dra. Maria José Cortés, nova cap de Servei de la Unitat Territorial de Diagnòstic per la Imatge

Substitueix al doctor Joaquim Maideu, que durant 21 anys ha format part de l'equip de Diagnòstic per la Imatge

09/01/2023.- Maria José Cortés Rodríguez (Vic, 1970) s’ha incorporat aquest mes de gener per posar-se al capdavant de la Unitat territorial de Diagnòstic per la Imatge d’Osona i el Ripollès, un servei conjunt de la Fundació Hospital de Campdevànol (FHC) i el Consorci Hospitalari de Vic (CHV).

Jaime Arriagada, de Ribes, primer nadó de l'any nascut a l'Hospital de Campdevànol

Va néixer durant la vigília de Reis i va pesar 3,460 kg

09/01/2023.- Jaime Arriagada Hernández ha estat el primer nadó de l'any nascut a l'Hospital de Campdevànol. Va néixer durant la vigília de Reis, el dia 05 de gener, i va pesar 3,460 kg i va fer 49 cm. La mare, Brooke Michel Fernández, i el pare, Jaime Arriagada, són de Ribes de Freser, i aquest és el seu segon fill, ja que tenen una filla, l'Agustina, de 13 anys. Tant la mare com el pare tenen 36 anys i són originaris d'Uruguai, tot i que fa anys que viuen al Ripollès.

Es reprenen les jornades intergeneracionals de l'ABS Ribes-Campdevànol

Durant aquestes festes de Nadal, alumnes de l'Institut Escola de la Vall de Ribes, han visitat la residència de la gent gran

27/12/2022.-Les jornades intergeneracionals de l’ABS Ribes-Campdevànol s’han reprès, després que es deixessin de fer per culpa de la pandèmia. En aquest sentit, durant aquests dies de les festes de Nadal, els alumnes de 4rt d’ESO i 3er de primària de l’Institut Escola de la Vall de Ribes, van participar en una llegida de poemes i del vers de Nadal a la gent gran usuària del Centre Residencial de la Gent Gran de Ribes de Freser. Es preveu que aquest tipus d’activitats tinguin continuïtat.

El servei de PADES arriba als vint anys havent atès a més de 2.500 persones al Ripollès

En total s’han portat a terme 30.000 visites, amb una mitjana de 133 al mes

20/12/2022.- El Programa d'Atenció Domiciliària Equip de Suport (PADES) ha complert vint anys donant servei a tot el Ripollès, durant els quals s’han atès a més de 2.500 persones. Es tracta d’un recurs d’àmbit domiciliari (domicili o centre residencial), especialitzat en cures pal·liatives, que ofereix suport als Centres d’Atenció Primària per atendre els pacients amb malalties avançades, progressives i incurables que, tot i la complexitat terapèutica del cas, pugui gestionar-se adequadament a casa.

L'Hospital de Campdevànol rep el premi Top 20 a la millor gestió hospitalària global

Els guardons s'han entregat avui a Madrid i hi han participat 170 hospitals de tot l'Estat

29/11/2022.- L’Hospital de Campdevànol ha estat guardonat amb el premi Top 20 a la Gestió Hospitalària Global, en la categoria d’hospitals petits. El certamen, que s’ha celebrat avui a Madrid, està organitzat per la consultora IQVIA, i la valoració que està basada en indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionament i eficiència econòmica obtinguts a partir de dades que es registren de manera habitual. L’edició d’aquest any ha tingut una participació de record de 170 hospitals privats i públics de tot l’Estat espanyol.

Es constitueix l’Òrgan de Governança del Pla d’Integració Social i Sanitària del Ripollès

La Fundació Hospital de Campdevànol en forma part, juntament amb altres institucions de la comarca

28/11/2022.- El Departament de Salut està impulsant el pla d’atenció integrada social i sanitària per atendre les necessitats d’atenció sanitària i d’atenció social de les persones que, sovint, poden aparèixer de forma concurrent. En aquest sentit, la setmana passada es va constituir l’Òrgan de Governança del Pla d’Integració Social i Sanitària del Ripollès, del que la Fundació Hospital de Campdevànol en forma part, en un acte que es va fer al Consell Comarcal del Ripollès.

L'Hospital de Campdevànol, nominat als Premis Top 20

Els guardons s'entregaran el 29 de novembre i l'Hospital està nominat per la millor Gestió Hospitalària Global

10/11/2022.- L’Hospital de Campdevànol ha estat novament nominat en els Premis Top 20, organitzats per l’empresa IQVIA i amb més de 20 anys d’història, en els quals es reconeixen els hospitals que obtenen els millors resultats en els processos d’avaluació, tenint en compte indicadors de qualitat assistencial, de funcionament i d’eficiència econòmica a partir de l’avaluació de centres públics i privats. L’Hospital de Campdevànol ha estat nominat en la categoria de Gestió Hospitalària Global.

Maria Carrera i Alejandra Ramos, les primeres metgesses en escollir l'ABS Ribes-Campdevànol per fer la rotació rural

Durant tot el mes d'octubre han treballat entre el CAP de Campdevànol i Ribes

02/11/2022.- Maria Carrera i Alejandra Ramos són dues metgesses de segon any de residència en l'àmbit de la medicina familiar i comunitària, que han estat les primeres a escollir l’ABS Ribes-Campdevànol com a centre de rotació rural, per fer una estada d’un mes per conèixer de primera mà com es treballa i funciona aquest entorn. Les dues metgesses, que formen part de la Unitat Docent Metropolitana Nord (ABS Can Mariner de Santa Coloma), han estat treballant durant tot aquest mes d’octubre entre els centres d’atenció primària de Ribes de Freser i Campdevànol.

La nova presidenta de l'Oncolliga Girona visita l'Hospital de Campdevànol

El servei d'Estètica Oncològica s'ha restablert després de l'aturada a causa de la pandèmia

28/10/2022.- La nova presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Paqui Badosa, acompanyada per la psicooncòloga, Berta Galindo, i la representant de l’entitat a Ripoll, van fer una visita a l’Hospital de Campdevànol per reunir-se amb part de la direcció del centre hospitalari i membres de l’equip d’oncologia. Durant la trobada es van tractar diversos temes que afecten els pacients malalts de càncer.

Pàgines